Østers! : fra råvare til servering : den norske østersdyrkingens historie
Omtale
Den ettertraktede østersen er en råvare med flere bruksområder. I denne boka deler Fredrik Hald sine beste østersoppskrifter – fra naturell til grillet, eller som råstoff i velsmakende retter. Arne Ronold gir tips om gode viner som passer til østers. I tillegg til oppskriftene presenteres østersens kulturhistorie, med vekt på Norge og Nord-Europa. Rikt illustert. Omtalen er utarbeidet av BS.
Produktinformasjon
- ISBN/Varenr: 9788241914546
- EAN: 978-82-419-1454-6
- Utgivelsesdato: 03.04.2017
- Utgivelsesår: 2017
- Forlag: Fagbokforlaget Vigmostad og Bjørke
- Innbinding: Innbundet
- Språk: Bokmål
- Personer: Mortensen, Stein, Hald, Fredrik, Klakegg, Øystein, Ronold, Arne
- Litteraturtype: Faglitteratur
- Emne: Østers, matlaging
- Sjanger: Kokebøker
- Omfang/format: 213 s.
- Målgruppe: Voksne
- Aldersgrense: 0
- Opplag: 1
- Utgave: 1
- Illustrert: Ja
- Sider: 213