Den store kjøttboka

Den store kjøttboka
Den store kjøttboka
Midlertidig utsolgt
ISBN/Varenr
9788202487256
Inngår i din bokpakke

Omtale

I denne boken slår Andreas Viestad et slag for kjøtt. Her lærer man å lage den perfekte biffen og den møreste lammesteken. Han oppfordrer og inspirerer også til å bruke mindre brukte deler av dyret. Det dyreste er nemlig ikke alltid det beste. Her lærer man å lage hamburgere av bibringe og gryterett av høyrygg. Boken inneholder mer enn 200 oppskrifter og tips, samt bakgrunnsstoff om dyret.
Vis hele omtalen… Vis mindre

Produktinformasjon

  • ISBN/Varenr: 9788202487256
  • EAN: 978-82-02-48725-6
  • Utgivelsesdato: 22.10.2015
  • Utgivelsesår: 2015
  • Forlag: Cappelen Damm
  • Innbinding: Innbundet
  • Språk: Bokmål
  • Personer: Viestad, Andreas, Randem, Mette
  • Litteraturtype: Faglitteratur
  • Emne: Kjøttretter, matlaging
  • Sjanger: Kokebøker
  • Omfang/format: 355 s.
  • Målgruppe: Voksne
  • Aldersgrense: 0
  • Opplag: 2
  • Utgave: 1
  • Illustrert: Ja
  • Sider: 355