Rare, røde reker : biologi, fangst og hva vi bruker dem til

Utgått
Rare, røde reker : biologi, fangst og hva vi bruker dem til
Rare, røde reker : biologi, fangst og hva vi bruker dem til
Utsolgt
ISBN/Varenr
9788281043084
Inngår i din bokpakke

Omtale

Denne boka henvender seg til den som liker å spise reker, og som er interessert i å vite mer om den velkjente reken. Her finner man blant annet svar på hvorfor de har et langt spyd i pannen og hva de bruker det til, hvorfor rekene vi spiser i Norge er røde, og hvor gamle de kan bli. Boka er også innom global oppvarming og forsøpling og hva som skjer med rekene når havet blir varmere og surere. I tillegg får man vite hvem som først oppdaget rekene, hvordan de formerer seg, og hvordan de skifter både skall og kjønn underveis i livet, samt litt om reker og rekefiske fra andre steder i verden. Sakprosa for mellomtrinnet. Omtalen er utarbeidet av BS.
Vis hele omtalen… Vis mindre

Produktinformasjon

  • ISBN/Varenr: 9788281043084
  • EAN: 978-82-8104-308-4
  • Utgivelsesdato: 19.07.2018
  • Utgivelsesår: 2018
  • Forlag: Orkana forlag
  • Innbinding: Innbundet
  • Språk: Bokmål
  • Personer: Ringvold, Halldis, Søvik, Guldborg
  • Litteraturtype: Faglitteratur
  • Emne: Reker
  • Omfang/format: 70 s.
  • Målgruppe: Barn/ungdom
  • Alder: 9-11, 11-13
  • Aldersgrense: 0
  • Opplag: 1
  • Utgave: 1
  • Illustrert: Ja
  • Sider: 70