Gladkokken : mat laget med kjærlighet og servert med et smil
Omtale
«Alle kan lage mat!» Dette er filosofien til Jan Henrik Syvertsen, også kjent som Gladkokken. I denne boka viser han hvordan man kan lage enkel og smakfull hverdagsmat på en genial måte: gjennom trinn-for-trinn-oppskrifter. Slik blir også den viktige timingen i matlagingen enkelt å få til på beste vis. I denne boka får leseren både hverdagsmat og klassikere som ribbe med knasende svor, fransk løksuppe og skolebrød. Med alle oppskriftene i denne boka følger en QR-kode med videolink til Gladkokken TV, slik at man kan få visuell assistanse til oppskriftene ved behov. Omtalen er utarbeidet av BS.
Produktinformasjon
- ISBN/Varenr: 9788293516224
- EAN: 978-82-93516-22-4
- Utgivelsesdato: 06.08.2018
- Utgivelsesår: 2018
- Forlag: Pilar forlag
- Innbinding: Innbundet
- Språk: Bokmål
- Personer: Syversen, Jan Henrik
- Litteraturtype: Faglitteratur
- Emne: Matlaging
- Sjanger: Kokebøker
- Omfang/format: 183 s.
- Målgruppe: Voksne
- Aldersgrense: 0
- Opplag: 1
- Utgave: 1
- Illustrert: Ja
- Sider: 183