Mer smak : hjemmelaget fra aioli til teriyaki

Mer smak : hjemmelaget fra aioli til teriyaki
Mer smak : hjemmelaget fra aioli til teriyaki
Utsolgt
ISBN/Varenr
9788282114813
Inngår i din bokpakke

Omtale

I denne boken finner du oppskrifter på hvordan du lager alt fra sennep, hoisinsaus og karripasta, til tacokrydder, pickles og tunisisk harissa. En lager dem enkelt hjemme ved å koke, blande, fermentere og lagre. Hverdagswoken blir mye bedre med hjemmelaget østerssaus, vinaigretten mer spennende med hjemmebrygget eddik, og du kan imponere gjestene dine med din egen chilisaus. Caroline Dafgård Widnersson er kokk og matstylist. Omtalen er utarbeidet av BS.
Vis hele omtalen… Vis mindre

Produktinformasjon

  • ISBN/Varenr: 9788282114813
  • EAN: 978-82-8211-481-3
  • Utgivelsesdato: 24.02.2016
  • Utgivelsesår: 2016
  • Forlag: Vega Forlag
  • Innbinding: Innbundet
  • Språk: Bokmål
  • Personer: Dafgård Widnersson, Caroline, Grande, John, Lindeblad, Matilda
  • Litteraturtype: Faglitteratur
  • Emne: Smakstilsetninger, matlaging
  • Sjanger: Kokebøker
  • Omfang/format: 139 s.
  • Målgruppe: Voksne
  • Originaltittel: Condiments
  • Aldersgrense: 0
  • Opplag: 1
  • Utgave: 1
  • Illustrert: Ja
  • Sider: 139