Takkemat : flat mat på takke og i panne
Omtale
«Takkemat» inneholder oppskrifter på mat som kan lages på takke: mange ulike typer lefser, flatbrød, sveler, lapper, pannekaker, wraps, tortilla og nanbrød. I tillegg har den oppskrifter på småretter og middager, for eksempel kjøttkaker og fiskekaker. Boka er skrevet av søstrene Ane Nordvik Hasselberg og Gry Nordvik Karlsen. De har et ønske om å føre tradisjonen med matlaging på takke videre, men samtidig vise nye måter man kan bruke den på. Dette er deres første bok. Omtalen er utarbeidet av BS.
Produktinformasjon
- ISBN/Varenr: 9788248917762
- EAN: 978-82-489-1776-2
- Utgivelsesdato: 01.08.2016
- Utgivelsesår: 2016
- Forlag: Kagge forlag
- Innbinding: Innbundet
- Språk: Bokmål
- Personer: Hasselberg, Ane Nordvik, Karlsen, Gry Nordvik
- Litteraturtype: Faglitteratur
- Emne: Takker, matlaging
- Omfang/format: 158 s.
- Målgruppe: Voksne
- Aldersgrense: 0
- Opplag: 1
- Utgave: 1
- Illustrert: Ja
- Sider: 158