Kok & stek : lær deg alle de beste teknikkene

Kok & stek : lær deg alle de beste teknikkene
Kok & stek : lær deg alle de beste teknikkene
Midlertidig utsolgt
ISBN/Varenr
9788293311256
Inngår i din bokpakke

Omtale

Denne boka viser hvordan du kan få et perfekt resultat når du varmebehandler grønnsaker, frukt, fisk og kjøtt. Hvordan gi fisken gyllen brunfarge, men samtidig beholde saftigheten? Og hvordan unngå at biffen blir tørr og smakløs? Det er mange måter å koke og steke på, og her får vi presentert de viktigste prosessene for et vellykket resultat: Koking, posjering, blansjering, confitering, sous vide, pannesteking, braisering, ovnsteking, grilling og fritering. I tillegg til teknikker og forklaringer på grunnleggende framgangsmåter, inneholder boka oppskrifter på retter av mange slag. Forfatterne jobber som kokker på Kulinarisk Akademi i Oslo. Omtalen er utarbeidet av BS.
Vis hele omtalen… Vis mindre

Produktinformasjon

  • ISBN/Varenr: 9788293311256
  • EAN: 978-82-933-1125-6
  • Utgivelsesdato: 05.10.2016
  • Utgivelsesår: 2016
  • Forlag: Gursli Berg Forlag AS
  • Innbinding: Innbundet
  • Språk: Bokmål
  • Personer: Paiewonsky, Paul
  • Litteraturtype: Faglitteratur
  • Emne: Matlaging, Teknikker
  • Sjanger: Kokebøker
  • Omfang/format: 285 s.
  • Målgruppe: Voksne
  • Aldersgrense: 0
  • Opplag: 1
  • Utgave: 1
  • Illustrert: Ja
  • Sider: 285