Kom i gang med fermentering : godt, sunt og enkelt
Omtale
Fermentering, eller gjæring, er en tradisjonsrik metode for konservering av mat. Denne boka inneholder 35 oppskrifter på fermenterte frukt og grønnsaker: drikker, surkål, sauser og annet tilbehør, samt den koreanske kimchi, som har blitt et populært innslag på norske restaurantbord. Her lærer du også å lage den forfriskende tedrikken kombucha. Omtalen er utarbeidet av BS.
Produktinformasjon
- ISBN/Varenr: 9788272016288
- EAN: 978-82-7201-628-8
- Utgivelsesdato: 11.08.2016
- Utgivelsesår: 2016
- Forlag: Stenersens forlag
- Innbinding: Innbundet
- Språk: Bokmål
- Personer: Peterson, Shane, Ejlersen, Søren, Ingemann, Ditte, Tjørve, Irene Inman
- Litteraturtype: Faglitteratur
- Emne: Fermentering, hjemmekonservering
- Sjanger: Kokebøker
- Omfang/format: 159 s.
- Målgruppe: Voksne
- Originaltittel: Fermentering
- Aldersgrense: 0
- Opplag: 1
- Utgave: 1
- Illustrert: Ja
- Sider: 159