Kom i gang med fermentering : godt, sunt og enkelt

Utløp
Kom i gang med fermentering : godt, sunt og enkelt
Kom i gang med fermentering : godt, sunt og enkelt
Utsolgt
ISBN/Varenr
9788272016288
Inngår i din bokpakke

Omtale

Fermentering, eller gjæring, er en tradisjonsrik metode for konservering av mat. Denne boka inneholder 35 oppskrifter på fermenterte frukt og grønnsaker: drikker, surkål, sauser og annet tilbehør, samt den koreanske kimchi, som har blitt et populært innslag på norske restaurantbord. Her lærer du også å lage den forfriskende tedrikken kombucha. Omtalen er utarbeidet av BS.
Vis hele omtalen… Vis mindre

Produktinformasjon

  • ISBN/Varenr: 9788272016288
  • EAN: 978-82-7201-628-8
  • Utgivelsesdato: 11.08.2016
  • Utgivelsesår: 2016
  • Forlag: Stenersens forlag
  • Innbinding: Innbundet
  • Språk: Bokmål
  • Personer: Peterson, Shane, Ejlersen, Søren, Ingemann, Ditte, Tjørve, Irene Inman
  • Litteraturtype: Faglitteratur
  • Emne: Fermentering, hjemmekonservering
  • Sjanger: Kokebøker
  • Omfang/format: 159 s.
  • Målgruppe: Voksne
  • Originaltittel: Fermentering
  • Aldersgrense: 0
  • Opplag: 1
  • Utgave: 1
  • Illustrert: Ja
  • Sider: 159