Østers! : fra råvare til servering : den norske østersdyrkingens historie

Østers! : fra råvare til servering : den norske østersdyrkingens historie
Østers! : fra råvare til servering : den norske østersdyrkingens historie
I salg
ISBN/Varenr
9788241914546
Inngår i din bokpakke

Omtale

Den ettertraktede østersen er en råvare med flere bruksområder. I denne boka deler Fredrik Hald sine beste østersoppskrifter – fra naturell til grillet, eller som råstoff i velsmakende retter. Arne Ronold gir tips om gode viner som passer til østers. I tillegg til oppskriftene presenteres østersens kulturhistorie, med vekt på Norge og Nord-Europa. Rikt illustert. Omtalen er utarbeidet av BS.
Vis hele omtalen… Vis mindre

Produktinformasjon

  • ISBN/Varenr: 9788241914546
  • EAN: 978-82-419-1454-6
  • Utgivelsesdato: 03.04.2017
  • Utgivelsesår: 2017
  • Forlag: Fagbokforlaget Vigmostad og Bjørke
  • Innbinding: Innbundet
  • Språk: Bokmål
  • Personer: Mortensen, Stein, Hald, Fredrik, Klakegg, Øystein, Ronold, Arne
  • Litteraturtype: Faglitteratur
  • Emne: Østers, matlaging
  • Sjanger: Kokebøker
  • Omfang/format: 213 s.
  • Målgruppe: Voksne
  • Aldersgrense: 0
  • Opplag: 1
  • Utgave: 1
  • Illustrert: Ja
  • Sider: 213