Kaker og desserter for sensitive mager : lavFODMAP

Kaker og desserter for sensitive mager : lavFODMAP
Kaker og desserter for sensitive mager : lavFODMAP
I salg
ISBN/Varenr
9788241913525
Inngår i din bokpakke

Omtale

Denne boka inneholder oppskrifter på kaker og desserter tilpasset lavFODMAP-dietten. Den passer godt for dem med IBS (irritabel tarm-syndrom), laktoseintoleranse eller cøliaki. Her er oppskrifter på kjente og kjære kaker som hvit dame, sjokoladekake, verdens beste og blåbærpai, samt en oppskrift på luftig glutenfri gjærbakst. Baksten og dessertene skal være enkle å lage og de fleste ingrediensene er å finne i dagligvarehandelen. Omtalen er utarbeidet av BS.
Vis hele omtalen… Vis mindre

Produktinformasjon

  • ISBN/Varenr: 9788241913525
  • EAN: 978-82-419-1352-5
  • Utgivelsesdato: 03.01.2017
  • Utgivelsesår: 2017
  • Forlag: Fagbokforlaget Vigmostad og Bjørke
  • Innbinding: Innbundet
  • Språk: Bokmål
  • Personer: Ågotnes, Cecilie Hauge, Brødreskift, Thor
  • Litteraturtype: Faglitteratur
  • Emne: Desserter, LavFODMAP-dietten, matlaging
  • Sjanger: Kokebøker
  • Omfang/format: 158 s.
  • Målgruppe: Voksne
  • Aldersgrense: 0
  • Opplag: 1
  • Utgave: 1
  • Illustrert: Ja
  • Sider: 158