En matreise for unge kokker : spennende retter fra 16 kulturer

Utløp
Utsolgt
ISBN/Varenr
9788230317228
Inngår i din bokpakke

Omtale

I denne kokeboka kan man bli kjent med flere matkulturer i Norge. Her er oppskrifter på drikker, småretter, supper, middagsretter, desserter, brød og kaker. Alle oppskriftene har et glutenfritt alternativ. Oppskriftene er delt inn i ulike vanskelighetsgrader. Boka er blitt til som en del av prosjektet "Jeg vil bygge mitt land" ved Eiksmarka skole. Oppskriftene er blitt til ved at mennesker med forskjellig kulturell bakgrunn har gitt sine hverdagsoppskrifter. Boka har oppskrifter fra 16 kulturer som er tilpasset matvarer som selges i Norge. Kokebok for mellom-/ungdomstrinnet.
Vis hele omtalen… Vis mindre

Produktinformasjon

  • ISBN/Varenr: 9788230317228
  • EAN: 978-82-303-1722-8
  • Utgivelsesdato: 22.06.2011
  • Utgivelsesår: 2011
  • Forlag: Enkeltutgivelser
  • Innbinding: Innbundet
  • Språk: Bokmål
  • Personer: Holdhus, Helen E., Arnar Ásgeirsson
  • Litteraturtype: Faglitteratur
  • Emne: Matlaging, For ungdom
  • Omfang/format: 144 s.
  • Målgruppe: Barn/ungdom
  • Alder: 13-16, 9-11, 11-13
  • Aldersgrense: 0
  • Opplag: 2
  • Utgave: 2
  • Illustrert: Ja
  • Sider: 144